Sound Meditation – Klangresa i Bagarmossen

ulrika berge japan

The spring of 2017 I will play Soundmeditations in Yogarummet at Bagarmossens Folkets Hus. Fridays 19.00. Welcome!

You will find more info at www.klangresa.se

 

Info in swedish:

En klangresa är både en form av konsert och en djup avspänning / meditation med hjälp av ljud och vibrationer. Ljuden hjälper dig att skingra tankarna och du kommer snabbt in i djup, vilsam avspänning.

Med mina 7 klangskålar av kvartskristall, ett par instrument från olika delar av världen och min röst tar jag dig med på en djupt avspännande resa. Skålarna ger en mängd övertoner och samverkar med varandra. Allt du behöver göra är att komma, lägga dig tillrätta på golvet, sluta ögonen och ta emot ljuden. Klanger har en fantastisk kraft.

Ljud har använts inom många traditioner här på jorden för att stärka kroppen genom att låta den spänna av. Men också för att samla uppmärksamheten och skapa ett tillstånd av fördjupning och koncentration.

Mer info och bokning på www.klangresa.se

 

 

 

Share

Post Your Thoughts